Medlemszone

Hej intevalgangere og løbere i RIMO.

Så er sommeren kommet. Vejret har allerede vist sig fra den varme side, men også fra den mere blæsende og regnende side. Vi i RIMO tager heldigvis vejret, som det kommer og træner hele sommeren, dog kan det forekomme, at der ikke er helt så mange instruktører. Jeg er dog sikker på, at instruktørerne nok skal planlægge og præsentere ruter, så alle får sig rørt. I løbere er også velkomne til at byde ind med ideer til ruter m.m.

Til august starter de fleste hold op på deres programmer, Intevalgang den 13. august, ”Nybegyndere” den 13. august, ” letøvede” den 13. august, ” ½ Marathon” den 6. august og Marathon holdet er allerede startet op. Alle programmer er sat op på tavlen ved kassen på Vittenbergskolen og programmerne er lagt ind på RIMO´s hjemmeside. 

Jeg vil anbefale, at man går ind på hjemmesiden og læser om de forskellige hold allerede nu, så man ved hvilket hold, man arter at starte på og evt. kan øve hastighed eller længde hen over sommeren. Instruktørerne står klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om hvilket hold og hvilke krav, der er på hvilke hold.

Træningen foregår som altid tirsdage og torsdage kl. 18:30 og lørdage kl. 8:30 og mødested er ved Kantinen på Vadehavsskolen Havlundvej (Vittenbergskolen)

Med venlig hilsen og med ønsket om en rigtig god sommer.

Chefinstruktør Susanne Larsen (30353974)l