Nyhedsbreve

Nyhedsbrev 2/2023

1Afholdte arrangementer
Den 10.1.2023 var der sæsonstart, hvor såvel nye som gamle medlemmer blev budt velkommen til en ny sæson.

2. Planlagte arrangementer.
Som tidligere meldt ud afholdes Frøs Tulipanløb den 24.5.2023. Her bliver der brug for alle gode kræfter til forskellige opgaver. Så tag din ægtefælle, en god ven eller naboen med denne dag.
Der bliver brug for alle. Hvis du/I ønsker at hjælpe så skriv til: info@ribemotion.dk

I lighed med sidste år afholdes et Åbent Hus arrangement den 6.6.2023, hvor klubben serverer grillpølser, vand mv. Merete, Grethe Bruntse og Grethe K. Kjær har tilbudt deres assistance ved dette arrangement. 

3Stafet for Livet afholdes den 9. og 10. september 2023 på Vittenbergskolen Haulundvej 3. Justine er tovholder for et RIMO Hold. Klubben betaler tilmeldingsgebyr for medlemmer. 

3. Nyt fra Socialudvalget

Dato for klubfest er fastsat til fredag den 6.10.2023. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Lysaften afholdes tirsdag den 14.11.2023 som afslutning af programmer.

Tirsdag den 19.12.2023 er der Nisseløb/Nissegang, hvor der også serveres juleglögg og æbleskiver, og hvor vi alle ønsker hinanden en glædelig jul.

4. Nyt fra bestyrelsen

Bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler kontingent fra og med 2023. Dette gælder således også for bestyrelsesmedlemmer og instruktører. 
Bestyrelsen arbejder med en idé om at lave et tilbud til byens mange turister om at komme og løbe gratis i klubben. Ideen er at der skal laves en folder, som lægges ud på byens overnatningssteder. Det giver os ikke direkte nye medlemmer, men det kan være med til at give klubben god omtale i byen. 
Der arbejdes også med en idé om, at klubben forsøger at rette henvendelse til ensomme unge med opfordring til at komme og løbe eller gå intervalgang i klubben. Ensomhed er et tema, som er meget oppe i tiden.

Mange påskehilsner

Bestyrelsen i RIMO